Praktijk voor hypnotherapie in Gelderland

Heeft u al jarenlang last van klachten door onverwerkte gebeurtenissen uit uw jeugd? Met behulp van hypnotherapie kunt u deze klachten oplossen. Bij hypnotherapeut Adri Fikkers uit Gelderland kunt u terecht voor hypnotherapie.

Tijdens hypnotherapie wordt u onder hypnose gebracht. Alleen door middel van hypnose kunt u namelijk diep naar binnen keren om zodoende de lagen van het onderbewustzijn te bereiken waar de gevoelens uit uw kindertijd bewaard worden. U leert om samen met mij, de hypnotherapeute, heel bewust contact te maken met het kind dat u was. Tijdens de hypnotherapie herbeleeft u de oude ervaringen en bevrijdt u het kind in u van soms jarenlang bewaarde emoties.

Met behulp van hypnotherapie kunt u de steeds aanwezige spanningsbron oplossen. Uw innerlijk is meer in balans, uw persoonlijkheid vormt weer een grotere eenheid. Dit levert u als volwassene een gevoel van rust op waardoor u weer meer zult kunnen genieten van het leven.

Een hypnotherapie consult duurt gemiddeld twee uur. Hoeveel consulten u nodig heeft om de hypnotherapie te laten slagen, is afhankelijk van de ernst van de problematiek. Neem voor meer informatie over hypnotherapie of voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact met mij op in Gelderland.

Sitemap