Hypnotherapie net over de grens van Overijssel

Zoekt u een praktijk waar u terecht kunt voor hypnotherapie? Bij Adri Fikkers in Dieren, net over de grens van Overijssel, kunt u een consult aanvragen voor hypnotherapie.

Wanneer u lijdt aan een probleem, kunt u zich behoorlijk gevangen voelen. Uw aandacht glijdt steeds af naar wat u zo bezighoudt en waar u zo mee zit. Het kost u veel energie om uw aandacht op andere zaken te richten, waardoor u ook fysiek erg moe kunt worden. Hypnotherapie biedt u in zo'n geval een oplossing om het probleem op te lossen.

Tijdens de hypnotherapie wordt u onder hypnose gebracht. U kunt dit vergelijken met een “wakkere” droom. Alleen kiest u heel bewust voor deze droom, voor dit naar binnenkeren. Hierdoor houdt u zelf de controle en vergeet u niet wat er tijdens de hypnose is gebeurd. Doordat u tijdens de hypnotherapie bewust naar binnen keert, is hypnotherapie een geschikt middel om de oorzaak van uw klachten op te sporen. De problematiek komt tijdens de hypnose namelijk vanzelf in beeld. Uiteraard wordt u hierin therapeutisch begeleid door mij, zodat de hypnotherapie een helende ervaring wordt.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie over hypnotherapie of voor het aanvragen van een consult. U vindt mijn praktijk in Dieren, net over de grens van Overijssel in de provincie Gelderland.

Sitemap